Stochampionatet 2009


Jag har haft en fantastiskt rolig Stochampionats-helg i Skara som gett minnen för livet! Det brukar bli så tillsammans med Hockeyligan.

Rykten från de fyra grabbarnas Giro di Skara, det vill säga cykelresan från Eskilstuna till Skara, säger att Magnus "Gricksson" Eriksson grinade mest, Anton "Bazire" Pettersson släpade med sig laptopen i ryggsäck för att kunna facebook:a vid lägerelden om kvällarna, Wille Andersson hade skönaste åket (damtralla) och Marcus "The E" Eriksson klaga mest på träningsvärken i efterhand.

I övrigt bjöd helgen på kanotpaddling i solen vid underbara Herrtorps Qvarn, hejarramsor i världsklass på campingens legendariska träläktare, tidernas mest hypade V75-rad (eller vad säger du Carro?) med stallbesök hos Westholms spik och förstklassigt trav med Örjans och Calamara Donnas omdiskuterade seger i Stochampionatet som höjdpunkt. Säga vad man vill om styrningen men hästen gjorde ett strålande lopp och var en mer än värdigt vinnare enligt mig.

Helgens auktionen var väl tyvärr lite av en besvikelse med låga köpesummor och många återköp, samt lite väl dålig variation på stammarna, men man kan ju inte få allt. Auktionens dyrgrip blev snygga Viking Kronos-sonen Remember La Marc som köptes av KW Stable AB. Så nu återstår att se vilken tränare som får äran att förvalta honom. Jag sätter mina slantar på Adielsson...

Tycker det är kul att kuskar, tränare och personer inom media börjar uppskatta och hylla publiken och supportrarna för det stöd vi faktiskt ger. Under helgen såg vi många exempel på kuskar som verkligen bjöd på sig själva inför Hockeyligan och den övriga publiken. I sulkyerna sträckte de ben i luften, cyklade med händer och fötter för att hylla grabbarnas resa ner till Skara och "blandade grogg" i luften med fingrarna. I vinnarcirkeln utlovade de champagne och hyllade oss för vårt engagemang. Stort.

Hela helgen var stor.

     

     

  

/Anna.

Kommentarer
Postat av: Marcus

denna ligger inom kort på www.travelit.se

2009-07-20 @ 23:59:37
URL: http://www.travelit.se
Postat av: Anonym

fy fan vad jag hade velat vara dar med er!

2009-07-24 @ 18:47:43
URL: http://ida-liss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0