Busy


Nix! Det blev inte alls åt det hållet. Håret alltså. Mer ljusbrunt med en jäkla massa rött i. Min frisör vet minsann vart knapparna sitter! Lovar uppdatera er med bilder så snart som... ja ni vet. Så snart som min kamera är fixad.

Över till viktigheter: Senaste väderleksrapporten lovar 26 grader och sol till på söndag! Håll fingrar och tår för att SMHI för en gångs skull har rätt och för att vädret hjälper till att maxa stämningen på E-läktaren.

Idag har det i alla fall varit fint. Och jag har varit ledig! Har försökt hinna med alla förberedelser inför veckan som kommer. Allt råkar nämligen inträffa samtidigt under vecka 22 - den som lever och följer bloggen lär bli varse.

De flesta av förberedelserna börjar på köp... . Varför är det alltid så? Ajaj i plånboken. Har hunnit med nästan allt så pulsen börjar kännas normal igen. Har någon någonsin hunnit med allt på att-göra-listan liksom? Nä, trodde väl inte det. För det funkar helt enkelt inte så. Istället gör man en:

Att-göra-lista tisdag

* Köpa stor svensk flagga.
* Köpa vispgrädde.
* Sola, sola, sola.
* Välja kläder inför lördag med hjälp av mormor - hon vet faktiskt alltid bäst.
* Betala alla jäkla räkningar.
* Åka ut till Sundbyholm och heja fram Noelani som gör sin andra start i lopp 1. Staro Dinky Toy släng dig i väggen :-P

Och så ska man ju hinna jobba som vanligt också. Imorgon blir det sadelinpassningar för hela slanten på Wirsbo Ridcenter. Det blir nog kul!

/Anna - planering och organisering :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0