Breaking news :-)


Snart tar vi in Euro-star i sortimentet igen! Märket har fått en nytändning och vår- och sommarkollektionen sprudlar av nya, smarta designdetaljer i praktiska, lättmatchade basfärger. Elastiska benslut på ridbyxorna, fantastiska material och en rutig väst från himlen får mitt hjärta att klappa lite extra :-)

Från och med mitten av mars nästa år hittar ni kläderna i Folkestabutiken!

Kram Anna

Kommentarer
Postat av: Inger

Hej! Vad kul att hitta din blogg och se bilder på Millie! Vi köpte hennes mamma (Flammabygets) Bush Mills som unghäst 1995. Då var hon precis inriden och löshoppad, och hade just skiljts från sitt första föl e. Almeto Z. "Bushi" var en väldigt frisk häst, snäll mot människor och social i hagen. Fast med mycket egen vilja...Sandra och Martin övertog henne 2005, fast hon hade varit hos dem av och till redan innan, då min dotter pluggade i England bl.a. Martin tävlade henne t.o.m. 1.40. Visste du att Bushis mamma gick svår hoppning med placering i 1.50? Hon tävlades även internationellt. Millie ser jättesöt ut på bilderna, och vi kan verkligen se likheter med hennes mamma. Stort lycka till med Millie!

2010-11-23 @ 13:51:03
URL: http://redriff.norfolkterriers.dinstudio.se
Postat av: Anna

Hej Inger!



Vad roligt att höra från dig! Jag har fått lite info från Martin men mest om Bush Mills. Det verkar som att han tyckte mycket om henne! Och med mormodern och allt så har ju Millie en riktigt intressant stam.



Att döma av vad du skriver så påminner hon mycket om sin mamma till sättet. Hon är väldigt snäll, nyfiken och positiv till att göra saker men hon har också mycket egen vilja och temperament. Men vi går långsamt fram och uppfostrar med kärlek :)



Kommer fortsätta skriva om hästarna och vad som händer i deras liv här inne så på så sätt har du möjlighet att följa henne litegrann!

2010-11-25 @ 12:21:42
URL: http://bidermans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0