God Jul!
Alla underbara kunder, vänner och andra blogg-läsare! Nu drar jag till landet och återkommer senare i helgen. Gör som jag och höj BMI:et ordentligt till vi hörs nästa gång :-)

Kramar Anna.

"Du är på andra sidan jorden..."
Cissi och jag jobbar lördag och fem timmar har fullkomligt flugit iväg! Det är grymt bra stämning här inne. Tack vare Spotify har vi en grymt varierad Christmas-playlisten vilket faktiskt möjliggör överdosering av julmusik under den här månaden. 

Men trots variationen och diverse mysko varianter på bjällerklangs-genren så är det ändå en av de gamla godingarna som jag gillar lite extra just nu. Kanske för att jag fått en lite mer personlig relation till den...

/Anna.

Christmas-party

Jag gillar jultider! Det finns något att göra varje kväll (vilket inte hör till vanligheterna här i Eskilstuna) om man skulle orka det. Idag är det i alla fall lill-lördag och idag orkar jag. Har haft föreläsning på förmiddagen och sadelinpassningar hela eftermiddagen så nu tänkte jag släppa allt vad hjärna heter och bara snacka och dansa alldeles ohämmat!

Så. Först den här (har gått in i en The Killers-period) på högsta volym en gång till, sen iväg mot casa de syrran och Ida för lite uppvärmning innan vi ska till Harrys på någon form av avslutningsfest för krogåret 2009. Låter jävligt diffust men kan nog bli riktigt skoj!

/Anna.


Stay cool


Det är viktigt att hålla sig lugn även i julruschen. Stilstudie Bullis:

/Anna.


Anna vs Jonas: 3-0


Jag har ju glömt att uppdatera er! "Min" Umberto (kaninöronen står alltså för att han egentligen inte alls är min - men att det känns så i hjärtat) tog en finfin fjärdeplats i sin första start för ett par dagar sedan. Ännu en miniseger i kampen mot min brors skepsis.

Nu inväntar jag 3-års säsongen med spänning!

/Anna.

Have a laugh
Syrran tipsade mig nyss om detta. Hon är en jävel på att pricka min humor. Och på att hissa mitt humör på rekordtid.

/Anna.


Och så var man vuxen


Jag plockar vuxenpoäng på löpande band just nu! Städar bilen, köper rätt sorts dammsugspåsar, säljer iväg gammal skit på Tradera och pluggar. Tänkte försöka hinna klart med det mesta av kursen innan jul så man slipper sitta med näsan i tangentbordet under mellandagarna. Eller ve och fasa, efter att killen kommit hem! Med en månads mys att ta igen tänker underteckand inte göra annat än ligga sked i soffan efter den 9:e.

Läser Kommunikation och Media nu. Ganska intressant kurs. Den handlar i stort sätt om vilken roll olika medier spelar i dagens samhälle och hur de påverkar oss, vilket är något jag alltid fascinerats av. Jobbar dessutom i egenvalda grupper, vilket gör att jag är omgiven av fyra sköna tjejer som skrattar åt samma saker som jag hela dagarna. Kunde inte bli bättre.

Nu ska jag skriva PM och träna med syrran. Ciao!

/Anna.

Lost and found


Jag har hittat min kamera! 

Väldigt välkommet såhär i jule slash partytider. Hade för länge sedan förlikat mig med det faktum att den förmodligen dansats bort någonstans på Harrys under Breeders Crown-helgen. Men icke! Istället låg den i tryggt förvar i en väska jag inte använt på evigheter. Finns inget roligare än att gå igenom gamla bilder man hade glömt att man tog.

Klickbart:

  
  
   
   


/Anna.


Live från jobbet


Jobbar lördag i butiken men morfar, mamma och Bullis. Skaplig släktträff! Tackar den mogna delen av min hjärna för att den hällde Sprite i vinet under Andjelas födelsedagsfest igår kväll, annars hade man ju fått skämmas för la familia. Tack vare Coca-Cola company fick jag nu istället både en grym kväll igår och en trevlig dag på jobbet idag - winwin!

I skrivande stund håller de andra två Bidermannarna ställningen i butiken medan jag smitit iväg till datorn för att ge er en välbehövlig uppdatering. Bullis hängde såklart på och chillar i ett postfack på skrivbordet. Har inte blivit så mycket skrivande från jobbet på sista tiden eftersom vi packar upp varor som tokar hela dagarna. Leveranser med potentiella julklappar dundrar in stup i kvarten, Spotify pumpar jullåtar och stämningen är på topp! Och jag som töntigt julfreak stormtrivs.

Hemma är det tystare. Joel the boyfriend har dragit iväg på USA-äventyr och lämnat mig och Bullis åt våra öden under jul och nyår. Vilket såklart betyder att vi styr kosan mot landet istället! Jultid = familjetid. Och hästtid. Förutom sedvanligt mockande och ridande är mitt nya projekt inridning av Terrorist-Ted, en av shettisarna. Är du liten, lätt och självmordbenägen? Då kan du få hjälpa till :-)

Nu ska jag strax shoppa mig ett par handskar, stänga butiken och kasta Bullis över axeln. Mot landet!

/Anna.


RSS 2.0