Kvicksand


I nuläget är varje minut av mitt liv planerad och det känns som att jag allra helst bara vill dra täcket över huvudet och strunta i allt. Jag är trött, både fysiskt och psykiskt, och har en läskig känsla i kroppen av att jag inte riktigt greppar allt i mitt liv just nu. It's just to much.

Men jag hoppas att det är övergående. Våren kommer, snart. Och om den inte gör det tänker jag ge mig iväg i sista minuten till den. Något måste ju göras för att vända det här!

Ett litet break från mitt något apatiska och lite deprimerade tillstånd får jag åtminstone under mina sadelinpassningar. Då vaknar jag till av glädjen som man får av att träffa trevliga människor, fina hästar och av att få bidra till att göra någonting bättre. Det är en härlig känsla!

I ett försök till ytterligare självpepp tänkte jag lista veckans positiva:

1) Millies högform. Sånär som på ett bottennapp härom dagen då hon fick för sig att hon skulle sparka mer bakut än att göra något annat, så är hon fruktansvärt fin för tillfället. Och briljerade med sin sociala talang i onsdags när vi helt plötsligt fann oss en gran ifrån ett älg-ansikte ute i skogen. När det verkligen drar ihop sig, då är hon en riktig liten stjärna!

2) Brunis högform. Vår "lilla" travare dansar fram över rakbanegruset och värmer bort alla minusgrader med sitt fina hjärta och gosiga andedräkt.

4) VG på senaste kursen. Och nej, listan är inte utan inbördes ordning.Vårpepp! Fina färger på skönaste ridstrumporna från Eurostar. 79 kronor kvalité.


Kram Anna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0