Lördag med Cissi och Michelle


Jag har en ganska lugn lördag i butiken idag. Cissi och jag har byggt ett nytt temabord och tittat på vilka nya produkter vi vill ha in i sortimentet i höst. Vi har även roat oss med att göra en levande liten skyldocka av världens sötaste Michelle, som klär lika bra i alla outfits vi hittar åt henne.Bomberjacka från Equipage, 298:-
Tävlingsskjorta från Equipage, 298:-
Ridbyxa från Back2back, 459:-
Ridstövlar från Mountain Horse i modellen Mountain High Rider Jr, 1799:- 

Nu ska jag alldeles strax ta helg! Ikväll blir det mini-kräftskiva med Joel och sen party. Och sen ska jag ha två underbart lediga dagar.

Kram Anna.DJ Michelle in da house!
Fick mycket oväntat och uppskattat sällskap i butiken idag när Michelle bestämde sig för att komma in och praoa lite. Jonas försökte såklart haffa henne för att få lite hjälp på lagret men Michelle gjorde det enda rätta och smet vid första bästa tillfälle - det är ju så mycket roligare hos mig i butiken.

Resten av eftermiddagen styrde hon Spotify:en med järnhand. Höjde volymen väsentligt och levererade den ena Miley Cyrus-dängan efter den andra till mig och kunderna. "Det är ju faktiskt fredag", menade hon.

Och det är det ju! Ikväll väntar sommarkväll delux ute i Sundbyholm. Mycket bättre än grillning runt öppen eld på en ö med Hockeyligan och världens bästa Tessy och Maria, blir det helt enkelt inte.

Kram Anna.

24/7


Det känns onekligen lite skönt att den här veckan snart är över. Mina dagar är helt galna. Sadelinpassningar på morgnarna, butiken öppning till stängning och sen stallet på kvällen. Två 55-timmars veckor har sugit musten ur en bortskämd halvtidare...

Men jag ska inte klaga. Allt nytt jobb med Millie är ju en bidragande orsak till att jag slocknar nio om kvällarna. Och det är ju bara positivt! En annan orsak är att butiken är full av kunder från morgon till kväll, vilket gör att jag får ägna mig åt en av mina absoluta favoritsysselsättning (prat) och att timmarna flyger förbi. Dessutom börjar leverantörerna öppna sina lager efter semestrarna och jag har kartonger att packa upp på löpande band.

Den här veckan har vi fått påfyllning av min favvo-byxa just nu, en vävd Equipage-modell för runt 500-lappen. Dessutom har det kommit hem sjukt gulliga quiltade barnjackor och fina, billiga barnkavajer från Jacson. Me like!

Nu ska jag sticka mig i fingrarna på några fler larmskyddsnålar, och sen sätta igång med förberedelser för nästa tema; "Stalla in!". Höpåsar, stallkrokar, foderstatsskyltar, hinkar, sadelhängare... Here we go! Den här typen av tema triggar mitt ordningssinne på ett (för de stackare jag delar sadelkammare med) ganska oroväckande sätt :-) 

Bilder kommer! Så fort jag hinner dela mig själv i ännu en bit och ta dem.

Kram Anna.

Melissa Horn


På en stenhäll i kvällsolen igår. Fantastiskt stämningsfullt."Ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt..."


Kram Anna.


Millie!


Jag hade inte direkt strålande förutsättningar när jag skulle försöka fota min nya kompis igår. Millies favvo-syssla är inte att stå still. Min mobils favvo-syssla är inte att ta kort när det regnar. Men men! Här har ni i alla fall några, mycket tappra, försök.Kram Anna.


RSS 2.0