Clinics/föreläsningar på lördag!


Kram Anna.

Missa inte!


På lördag smäller det :-)
Kram Anna.

Nytt från Mountain Horse!            Kram Anna.

Jag var åtminstone lite populärkulturell i onsdags
:-)

Kram Anna.


Veckan som gåttPlugg i stallet


Plugg vid köksbordet med Bullis


Plugg i soffan med Bullis


Plugg i sängen med Bullis

Slutsatser:
1) Jag måste skaffa mig ett roligare liv.
2) Jag läser jävligt sakta.
2) Bullis är en väldigt trogen vän.

Kram Anna.


Lär dig mer om sadlar och sadelinpassning!

Bara att ringa för bokning av plats! 016/108230.

Kram Anna.

Start-up


Jag har haft långhelg. Till er som försökte nå mig på mobilen under fredag, lördag och söndag så var anledningen till att jag inte svarade just det. Jag behövde vara bortkopplad från världen för att fokusera på mina högar med kurslitteratur och vård och motion av mina hästar. Från och med imorgon (har glömt mobilen i stallet idag) går det att plinga mig som vanligt igen.

Idag är det måndag. Jag är korthårig, mörkhårig och har nystartat litegrann. Hunnit med åtminstone det mesta av vad jag skulle. I skolan jobbar jag med en hemtenta i marknadsföring och med att göra en hemsida. Dessutom har
jag och mina klasskompisar lite andra roliga projekt vid sidan om - man vill ju inte få nån tid över :-)

I butiken kommer det in höst- och vintergrejor. Imorgon ska jag uppdatera er på det senaste! I övrigt går mycket av min tid åt för att planera vårt kundevent lördagen den 29:e. Ni kommer väl? På att-göra-listan den här veckan står gräsklippning, staketbygge, städning av stall-delen och annat utomhusarbete. Tror att Joel får äran att hänga med på lite sånt :-)

Kram Anna.

Dags att rycka manen :-)


Imorgon säger jag farväl till X antal centimetrar och klipper mig såhär:
Räknar kallt med att jag får Olivias fantastiska feja på köpet :-)

Kram Anna.

Framsteg!


Terapi-arbetet med den så kallade Millie-armen har gett utdelning! Imorse fick jag hålla i baktassen medan jag drog ut halmstrån ur såret och sprayade det med blåspray. Dessutom traskade pållen ovanligt obekymrat på skrittbandet medan ösregnet smattrade på plasttaket. Vi är på väg mot en coolare tillvaro helt enkelt!

Och som om inte detta vore nog så tycker jag att överbenen både minskat och slutat vara varma. I nästa vecka får jag börja trava och rida lite mer normalt igen så efter det får vi verkligen se hur de utvecklar sig. Millie är åtminstone jättefin och väldigt positiv i allt lugnt arbete vi pysslar med nu, så något gott verkar allt grundjobb ha resulterat i.

Jag väljer - som vanligt - att försöka se med optimistiska ögon på framtiden!

Kram Anna.

Telecentralen


Idag jobbar jag äntligen igen! Vad fint det är att få tycka så om sitt jobb egentligen. Jag har i stort sett inte satt min fot i butiken sedan i fredags och det leder till att jag inte är i närheten av att hinna med allt jag måste göra och alla jag måste kontakta.

Men nu känns det som jag är på banan igen! Idag ska jag ägna eftermiddagen åt att ringa alla jag försummat de senaste dagarna. Förlåt till er, kan jag passa på att säga såhär i offentligheten. Nu blir det bättring :-)

Kram Anna.

Yes!

Idag somnar jag med ett stort leende på läpparna. Världens bästa Brunis gjorde som han brukar: allt rätt. Jag imponeras så starkt av hans lugn i alla nya situationer. Han voltar lugn, vänder runt sin stora kropp och knatar iväg från sitt 4:e spår trots att han aldrig provat det förut. Accepterar alla människor, hästar och all ljud och rörelse omkring honom utan att så mycket som bli nervös.

Jag är fantastiskt glad för att han höll sig i trav, var fin i aktionen och gick tillräckligt fort för att bli godkänd. Men mest glad är jag kanske för att han har ett så imponerande starkt psyke.

Och det är väl tur att det är någon av oss som är det. För undertecknad delägare har just  - ännu en gång - insett att hennes nerver kanske inte riktigt håller för att stå vid sidan om banan och titta på. Och hennes lite för korta avstånd till sina känslor väcker ganska stor underhållning bland människor runt omkring.

Ja, jag grät en skrätt när min häst klarade sitt premielopp. Men den upplevelsen är faktiskt ones in a lifetime! Och jag är så sjukt stolt över honom :-)

Kram Anna.


Dagen före Brunis dag


Imorgon händer det. Lilla Brunisen ska gå premielopp. Jag - som gillar Brunis för den han är och inte nödvändigtvis för att han är travhäst - börjar inse att jag minst sagts inte har nerver för den här sporten. Det blev tydligt för en månad sedan när jag blev varse detta och började känna av monsterfjärilarna i magen.

Perfektionist som jag är så är allt förberett in i minsta detalj! Pappa ansvarar för utrustningen och har lämnat lägesrapport på den, Joel åker ut och badar Brunis ikväll och jag har köpt nya borstar och hyrt hästbilen. Och naturligtvis har jag tagit ledigt från jobbet imorgon! Då ska all tid och uppmärksamhet gå till min lilla stjärna :-) 

Kram Anna. 

Snorig student


Jag har lagt årets kriteriehelg bakom mig. En bra travhelg där nya stjärnor visat upp sig, och däremellan en otroligt rolig lördagkväll på CiaoCiao och Undici tilsammans med mina vänner. Tyvärr har den senaste veckans långa dagar, korta nätter i vanlig ordning gjort mig sjuk. Även om jag väljer att ta mitt imunförsvar i försvar (blir det en konstig mening?) och skylla det hela på stackars Annelie som hostade sig igenom hela Tysklands-resan. Bilder från den kommer förresten alldeles snart, håll utkik!

Så. Roligare dagar än denna har man ju haft. Det är grått utanför, det är stökigt i lägenheten, jag sitter och skriver på ett PM i marknadsföring och snörvlar och nyser och tycker synd om mig själv. Dessutom är bilen på reparation så även om jag hade kunnat göra något roligare, har jag varit ofrivilligt strandsatt i stan.

Nu blir det dock ändring på det! Om en halvtimme kommer bästa svägerskan till undsättning och gasar ut mig till Tvåltorp där jag ska äta middag och förhoppningsvis hinna ge hästarna lite kvalitétstid innan jag svimmar av feberyrsel igen...

Kram Anna.


RSS 2.0