Kent, Stockholm Annexet 26 feb 2010


Fantastiskt.

Såklart.

Har egentligen inte lust att ordbajsa sönder upplevelsen mer än så :-)Eftersom jag själv var alldeles för upptagen med att hoppa och klappa händerna under gårdagskvällen har jag helt enkelt gjort som vanligt och snott ett klipp rakt av från Youtube. Tyvärr slutar det innan ni hinner höra den nya extraversen, som förstås är det allra bästa, men bättre gick inte att hitta. Håll tillgodo!

/Anna.

You rock my world...


/Anna.

Onsdagsnöje!
Igår Stand up på Raw, utgång och Minttu-race med mina sköna brudar i klassen. Idag lite halvskakig bakom kassan. Men det var det värt!

/Anna.

Träningsverk - check!


När shettisarnas stalltak började bågna oroväckande mycket under tyngden från all snö fick jag och Joel agera jourhavande shettis-savers och greppa varsin skyffel. Jag förevigade givetvis skiten med mobilkameran (mest som ursäkt för att hämta andan en sekund)./Anna.


Ladiesnight i Sundbyholmsbutiken


Heja kontraster! Medan pappa njuter av 20 plus i spanska Torreveija krigar jag på här hemma i lika många minus. Befinner mig just nu i Sundbyholmsbutiken för att hålla ställningarna under tävlingarna ikväll. Normalt är ju det papsens jobb.

Måste säga att jag verkligen gillar att vara här! Alla trevliga och pratglada kunder väger upp det faktum att inte en enda jävla pryl är prismärkt och att man därför får gissa sig till de sexsiffriga artikelnumren vid varje försäljning. Och att kassaprogrammet har ungefär samma reaktionshastighet som en sengångare med fyra komma noll i promille. Idag har jag dessutom hittat en ny favoritpryl - det mobila bredbandet! Helt fantastiskt. För genom det får jag nämligen möjlighet att kommunicera lite med er där ute medan jag väntar på att kvällen ska dra igång ordentligt.

Efter en titt i programmet har jag även checkat av vad vi hejar lite extra på ikväll. Valeroso (lopp 4, nr 11) är en mamma-uppfödning vilket alltid känns lite i hjärtat. Dexter Stone (lopp 5, nr 5) tillhör Hockeyligans alldeles agna Håkan och förtjänar all tänkbar framgång efter att ha tagit sig igenom ett gäng misslyckanden och ännu fler gliringar från ligan. Men nu tillsist verkar Dextern ha hittat lite form.

Nu ska jag packa upp hästskor och lyssna till när svägerskan Spotify:ar loss i högtalarna!

/Anna. 

Jag kommer alltid vara i min bästa ålder


Igår fyllde jag 24 fantastiska år. Jag älskar att fylla år! En hel dag som bara är min, när alla är glada och trevliga mot mig och jag får min vilja igenom precis hela tiden. Couldn't be better! Igår behövde jag för en gångs skull varken pallra mig till skolan eller jobbet, så istället kunde jag i lugn och ro njuta av dagen som Joel, halva familjen och frisör-Stine förgyllde åt mig. Och på lördag fortsätter firandet när resten av galningarna stormar huset, så då blir det ännu mer gemenskap och glada skratt. Anna gillar!

Något jag däremot inte gillar på min födelsedag är kommentarer i stil med "hur mycket är det du fyller nu..?", "börjar du få någon panik än då...?" och så vidare, från min omgivning. Allra oftast kommer just de frågorna från jämngamla personer som nästan förväntar sig att man ska gå loss i någon sorts panikartad klagosång. Bara för att det är vad alla gör.

Men nu hörni, har jag tagit ett beslut! Eller egentligen tror jag faktiskt att jag tog det för ett par år sedan fast jag fortfarande spelar med lite i den här teatern. Jag faller inte i den gropen - så försök inte ens pracka på mig din åldersnoja.

På min födelsedag hurrar jag inte för att jag blir ett år äldre, jag hurrar för att jag över huvud taget föddes. Jag firar det utav bara helvete! För jag fullkonligt älskar ju att finnas till.

Dessutom.
Har ni sett min mamma?
Jag går en ljus framtid till mötes...

Och skulle jag inte ha ärvt hennes gener så finns ju alltid Botox. Får säga godnatt med de visdomsorden denna kväll :-)

/Anna - precis lagom gammal.


Press play


Nedan kan ni titta på TV4:s reportage från Hockeyligans killkväll på Sundbyholmstravet:

/Anna.


Stekhett nytillskott hos Stallion!
Biderman International Stallion Service firar denna vecka! Vi har nämligen den enorma glädjen och äran att få välkomna en av Sveriges och världens absoluta topphingstar till familjen.

Under avelssäsongen 2010 kommer vi kunna erbjuda ingen mindre än Sahara Dynamite, på färsk såväl som på fryst semin, till våra kunder.

OCH er favoritbloggerska kommer kunna knata ner till stallet och pussa honom på näsan precis när hon vill! Det är fan nästan som att ha Beckham inlåst i en box hemma på gårn :-)

För mer info rekommenderar jag ett besök på vår hemsida. Där kan ni även bekanta er med For Pleasure, Sandro Boy, Sandro Hit, Diarado, Oiseau de Feux, Coktail Jet, Order by Fax, Prix d'Amerique-tvåan och nyfödda stjärnan Quaker Jet och många fler... 

/Anna.Hockeyligans killkväll 2010


Det är inte ofta saker och ting överträffar mina förväntningnar med fredagskvällen gjorde faktiskt just det. Och med råge. Underklädesvisningen klaffade, tjejerna var grymma, och stämningen resten av kvällen var på topp! Bättre kickoff för travåret 2010 går faktiskt inte att önska sig.

  
  

  

Reportage från kvällen visas under TV4s travsändning kl 13.00 imorgon tisdag. Missa inte!

/Anna.


Hästsportmässa 12/2 2010


I fredags var det dags för vårens hästsportmässa! Detta år på Örebros Conventum istället för sedvanliga Nacka Strand. Cissi, jag och Pluto (65 hästar Nissan Micra utan fungerande radio eller fläkt på annat än full effekt) maxade med andra ord varvmätaren och begav oss dit för att träffa alla leverantörer och klämma på mängder av smarta nyheter.

Förhoppningsvis får även ni se en hel del av dem här i butiken under året som kommer. Håll utkik efter en neoprenpad med inlägg från Kavalkade, färgade islandsstigbyglar, balansspön, super-sadelgjord från Frankrike, fina outfits från Mountain Horse, ny ponnysadel från Prestige och mycket, mycket mer!


   
  

/Anna.


Grabbkväll it is!
Befinner mig mitt i planeringsstadiet av underklädesvisningen. Jag älskar att ordna såna här saker! Börjar faktiskt fundera på om man skulle syssla med events på ett proffessionellt plan någon gång i framtiden, det lockar mig.  

Jag är säker på att fredagens visning kommer bli grym. Modellerna är toppen, de rusar in och ut på Guldklimpen för provningar hela veckan och ser sjukt snygga ut i allt de tar på sig. Sen tillkommer lite styling signerat Eskils frisör-treor, musik signerat Joel och ett Pub Rodetto fullt med testosteron. Vågar nog lova skaplig stämning på fredag kl 22 :-)

Nu ska jag rusa vidare. Lunch med älsklingen, en lång galopp i snön med Ametist, butiksmöte på jobbet, ännu mer underklädesprovningar, träning och en natt av projektskrivande står på schemat! Bäst att trycka en brustablett C-vitamin till, för sjuk har man ju inte tid att bli...

Ciao mina fina!

/Anna.

Wanted: struktur


Jag är INGET utan min almanacka. Har levt utan den i två dagar nu för att jag glömt den i den jävla dataväskan. Illa. Dessutom börjar mina veckor bli galet packade just nu så det är helt fel tid att sätta sig i den sitsen.

Är inne på sluttampen av den nuvarande kursen och försöker desperat få något sorts grepp om Oden och målgruppsanpassning och gestaltning och retoriska troper och gud vet vad. Shettisarna ska till tandläkaren, Ametist ska till equiterapeuten och få nålar i halsen (läs akupunktur, inte voodoo), jag ska på hästsportmässa (yes, bilder kommer!) och så mitt i allt gick jag med på att styra upp en underklädesvisning på Hockeyligans killkväll på travet på fredag. Manliga läsare: missa inte! Till den senare håller jag som bäst på att hitta passande musik, så är det någon där ute som ruvar på en bra låt så är det bara att tipsa i kommentarsfältet.

Nu ska jag strax stänga butiken, nätshoppa lite partyklänningar från Asos och sen dra en riktigt power walk i vinterkylan med syrran. Vi, kära vänner, hörs av imorgon!

/Anna.

Casa de Joel & Anna


Det är full rulle i Anna-life at the moment! I butiken börjar saker och ting ta form efter den stora ommöbleringen. Samtidigt rullar det in kartonger med vårnyheter för fullt, så egentligen borde jag greppa prismärkaren just nu istället för att säga hej till er. Men det skiter jag i.

I skolan läser jag retorik och berättarteknik. En jätteintressant kurs faktiskt! Men krävande. Har överanalyserat film 24/7 tills jag velat spy över den. Se Pans Labyrint och tänkt dig att jag sett alla 84 scener i den minst 3 gånger så förstår ni vad jag menar.

Privat har jag, Joel och Bullis flyttat till villa! Jorå sörrö. Faktum är att vi hyr hans föräldrars hus i ett halvår medan de bor på annan ort så det tar ner antalet vuxenpoäng något, men det är ändå sjukt många! Bullis the explorer utforskar varenda kvadrat av sitt nyfunna territorium. Smiter ner i källaren, paxar favoritfotölj framför TV:n, använder mattes rygg som klättervägg upp till badrumsskåpet och sladdar runt lite fort fort på alla öppna ytor. Hon verkar tillfreds med livet.

Nu ska jag ta en kopp kaffe med Cissi och återvända till kartongerna. Sen väntar afrikansk dans och rumpskak med syrran!

/Anna.

RSS 2.0