Nedförsbacke


Mellandagarna har gått i hundratjugo knyck. Jag har gjort några väldigt välbehövliga shoppingrundor, jobbat, packat tillbaka hela mitt liv till lägenheten, gått på dop, träffat släkten och gjort ett misslyckat försök att hinna med mitt skolarbete som just nu ligger och gnager som en liten liktå på samvetet.

Men skit samma. Helt enkelt. Det gäller att leva lite i livet också! Om en kvart stänger jag butiken, släcker lamporna över de sista plaggen som väntar på att just du ska shoppa hem dem till 50% imorgon och beger mig mot Sälen där vännerna redan sitter och väntar med ett glas bubbel i badtunnan. Det här nyårshelgen kommer bli grym, det är jag övertygad om!

Till er alla önskar jag ett riktigt gott slut (på 2011 såväl som på vår mellandagsrea i butiken) och ett riktigt GOTT NYTT ÅR.


Kram Anna.

Dagarna emellan


Åh vilken underbar jul jag har haft! Jag har verkligen varit ledig, umgåtts med släkt och vänner och hästar och bara haft trevligt, skrattat och tagit det lugnt. Om ändå alla helger var så här.

Idag är tempot desto högre! Har förberett mellandagsrean i butiken sedan imorse och nu fyndas det för fullt här utanför kontorsdörren. Har redan sett ut mina egna must have:s och hoppas innerligt att några av dem finns kvar på fredag när det är halva priset som gäller. 

Jag känner ett ganska stort behov av att tröstshoppa lite eftersom att stackars Millies hemska balltramp inte direkt mått bättre av den senaste tidens lervälling i hagarna. I nuläget har det spruckit upp hela vägen till en väldigt otrevlig karledsinflammation och min lilla älskling vilar sig - förhoppningsvis - frick och hel igen. Problemet med Millie är bara att hon har lite för mycket energi och humör för att inte få utlopp för det någonstans. Trots kraftigt förminskad fodergiva blir hon lite av en tjock, bortskämd, odäglig, dryg skitunge när hon inte får motion som vanligt. Mitt blågula vänsterknä och det söndersparkade A-staketet kan vittna om den saken.

Aja! Bara att hope for the best som vanligt. Medan jag gör det har jag en fullspäckad vecka framför mig. Jobb, plugg, mellandagsshopping för presentkortsklapparna och packning innan jag drar till Kläppen med bästa vännerna för att åka skidor (läs rulla okontrollerat nedför backen) och fira en hejdundrande nyårsafton. Om jag klarar mig från diverse benbrott är jag säker på att det blir grymt!

Kram Anna.

Hur länge vågar du vänta? :-)

Kram Anna.

Dagen före


God Jul i stugorna! Är ni färdiga med klappköpen? Om inte så finns jag, Cissi och bästa praktikant-Lina i butiken fram till 18 ikväll :-)

Efter det åker jag hem till mamsen på landet för att lyssna på julmusik, dricka glögg, klä granen, moffa gröt och slå in de sista klapparna inför morgondagen. Just dagen innan dopparedagen är nästan mer tradition än själv julafton för mig, och i förmiddags inleddes traditionen i vanlig ordning med att jag flyttade ut sambon, Bullis och en halv garderob till mitt gamla flickrum. Underbart!

I nästa vecka hoppas jag verkligen att jag träffar på en massa bloggläsare i butiken! För då har vi nämligen stor mellandagsrean på all konfektion i butiken. Skynda fynda :-)

Kram Anna.


Positiv energi och köttsår


Vilken dag jag har haft! Stallet i morse, sadelinpassningar på förmiddagen och sedan en fantastist rolig eftermiddag i butiken på det! Det blir ett sådant mingel vid kassan varje år den här tiden, alla pratar på och ler och skriker god jul och är glada trots stressen och trots mina misslyckade försök till snygga inslagningar. Det ger mig energi!

Olycksfågeln Millie har lyckats med ett kraftigt balltramp i hagen så undertecknad har fått fylla på sjukvårdslådan med diverse bandageringsmaterial, jodopax och nya gummiboots. Och så har jag gjort slag i saken och beställt världens bästa skydd. Efter två avtrampade framskor och nu detta, har jag insett att Millies övernaturliga bakbenskliv kanske kommer kräva lite extra attention i framtiden...
Kram Anna.

Safety first!
Idag har vi fått hem fler av våra egna säkerhetsvästar så nu finns det MASSOR av dem på lager igen. Modellen är godkänd för trav och är kroppsnära och inte så lång vilket gör den perfekt under dressen.

Eller så passar den utmärkt om du - liksom jag - rider en halvtokig unghäst och vill ha lite extra skydd, men inte har några krav på dig att ha en kraftigare klass 3-väst.

Kram Anna.

Nu kör vi!
Idag har vi extraöppet! Cissi, Tomten och jag gör vårt bästa för att hjälpa till med alla julklappsbryderier och paketinslagningar. De som känner mig vet att jag är en riktig julnörd ut i fingerspetsarna. Medan många tycker att det är en stressig högtid blir jag mest harmonisk av alla ljus och av julmusiken. Jag älskar hela skiten helt enkelt (den gräsliga TV-reklamen från Siba undantagen) och tycker det är väldigt mysigt att jobba i butiken när julpyntet kommit fram!

Och nu blir det ju mer av den varan! För nu är jag klar på min praktik och tillbaka vid både kassan och tangentbordet efter tjänstledigheten. Som julklapp och nyårslöfte till er alla lovar jag att ta krafttag med uppdateringen här inne :-)

På återhörande!

Kram Anna.

PS. Missa inte vår nya Facebook-sida förresten! Vi har ju haft en grupp länge men eftersom man är lite begränsad i en sådan så har jag stylat om formen för vår kommunikation lite. Bara att titta in och gilla oss :-)Julfirande


I helgen bjuder vi på fiiiina julerbjudanden! Missa inte extraöppet på söndag också!Kram Anna

Lördagsgodis som faller mig och Cissi i smaken!
Vi ses i butiken på lördag!

Kram Anna.

RSS 2.0