Bidermans profiler


På Bidermans har vi några samarbetspartners som vi jobbar lite extra tillsammans med. Sedan har vi även två unga profilryttare som vi med stor spänning och nyfikenhet följer lite extra sedan ett par år tillbaka. Två väldigt duktiga ungdomar som tävlat ponny och är på väg upp i storhästvärlden. Och som jag tänkte att ni skulle få lära känna lite närmare!




Oscar Eriksson är 14 år och bor i Eskilstuna. Han har en D-ponny vid namn Star Dust (bilden ovan) som han tävlat Lätt A i både hoppning och dressyr på. Samt Liandor Heart Breaker som är valack född 1997 efter Cairo 869-
Alabi. och importerad från Danmark.

"Lenni" som han kallas kom till Sverige 2005. Sedan han hamnade i Oscars ägo hösten 2008 har de tävlat 1,25 hoppning och Lätt A:6 tillsammans. Oscars mål med Lenni är att innan hösten 2009 starta 1,30 i hoppning och under 2010 kvala 1,40 för att sedan få rida Junior SM. Han vill även kunna rida Msv dressyr 2010 och fortsätta med sin fälttävlanssatsning. Om ni vill följa den på närmare håll har Oscar en egen blogg där han delar med sig av erfaranheter från träningar och tävlingar.

     

   

   


Gabriella Köhler
är 16 år och bor i Nyköping. Nu i dagarna börjar hon på Nyköpings gymnasium på Samhällslinjen. Bella började rida på Nyby Torshälla RK när hon var 4 år och har sedan dess tävlat ponny under hela sin uppväxt. Idag har hon D-ponnyn Toffee Banoffi (bilden ovan) som köptes från fam. Sohlman i Mariefred. Bella blev kär i Toffee första gången hon satt på honom och ekipaget har idag kvalat in till MSV A tillsammans. Efter en lång vårsvacka på grund av isolering av stallet till följd av kvarka har de nu börjat hitta formen igen och de senaste tävlingarna har resulterat i placering i varje klass.

Bella tränar och tävlar också D ponnyn Bandit som är 12 år och tysk import. Tanken är att hon ska "bygga upp" och rida till honom lite inför försäljning. Idag hoppar dom LC och LB på tävling med tränar på LA och MSV höjd. Gabriella tränar för Daniel Svensson har gjort det sen 4 år tillbaka.

   

   

   

Två väldigt goda representanter för Bidermans som vi är mycket stolta över!

/Anna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0