Vissa låtar bleknar aldrig





/Anna.


Time to catch up


Det tar sig! Hemmagjorda hamburgare och liven från Solvalla med Jonas och Cissi kan mycket väl hjälpa upp en mock- och pluggkväll som denna. På tiden att man får lite kvalitétstid med lillebror.

Ikväll hejar vi på Magdas Kiwi play och J.O. Sisu. Missa inte!

/Anna.


Bullis in tha house


Mitt liv av fullt av måsten just nu. Är det inte jobb så är det plugg, städning eller mockning av shettisarnas lösdrift. Dygnet runt liksom. Min ständiga följeslagare Bullis får därför följa med mig både hit och dit. Idag är vi i butiken, hon rullar mest runt på rygg medan jag försöker få något vettigt gjort. Typ reklamationer - ännu mer måsten.

Ikväll flyttar vi ut på landet för att rusta knubbisarnas vinterhage och streckläsa Information Design Handbook. Eller ja, det är ju mest jag som ska göra det också, hon rullar vidare genom sitt bekymmerslösa liv med de vita tassarn i vädret.

Det är tur att man har en fullspäckad helg att se fram emot! Födelsedagsfirande av bästa Tessy i stockholm på fredag, Kriteriehelg med femstjärnigt trav och party resten av helgen och sedan fest på Grappa som avslutning på söndag. Jag kommer vara värd en riktig hel-helg efter all kurslitteratur jag plöjer den här veckan. Och jag kommer förmodligen vara ganska så slut när jag traskar till skolan 09.00 på måndag morgon... men jag har en känsla av att det kommer vara värt det!

Nu ska jag dra en städräd i butiken. Välkomnar alla former av avbrott från det så kom in och fråga om det absolut krångligaste du kan komma på!

/Anna. 


I farten


Har just kommit hem från en föreläsning om kognition och det snurrar i hela mina hjärna. Prickar och streck blandas med forskningstermer som ska beskriva hur vi människor ser saker och varför. Pust.

Snart ska jag till Sinita för att hälsa på lilla Jack för första gången. Vi har liksom inte lyckats få till en dejt eftersom Jack och jag har varit sjuka i omgångar hela tiden. Men nu så, äntligen! Bara hoppas att kläderna jag köpte för vad som känns som hundra år sedan inte hunnit bli för små.

Senare bär det av till Sundbyholm på trav. Och förstås, tidernas duell (lopp 2) mellan "storasyster" Emmas Noelani och mammas, Jonas, mormors, exets (m.fl.) Princess Rapida. Vet ännu inte riktigt vem jag ska hålla tummarna för men eftersom Noelani är den enda av de två som bokstavligt talat sprungit över mig och pajat mitt knä for life så lutar det nog åt Rapida...

Har ni tänkt på hur sjukt fint väder det är förresten?! Sol har en förmåga att höja humöret något helt otroligt på mig. Få mig att bli ännu lyckligare och tänka att jag borde vara tacksam för alla positiva saker runt omkring mig.

Sen kliver jag innanför dörren och tänker istället följande otacksamma tankar:

Varför i helvete valde jag mörkt golv? Varenda dammtuss syns ju... Och allt Bullis-hår! Hur tänkte jag egentligen?

Man borde nog inte handla mat ändå. För när man inte har mat hemma så äter man inte, och när man har det så äter man. Det är egentligen rätt enkel matematik.

HUR ska jag hinna med allt skolarbete till nästa vecka OCH helgens Kriterie-äventyr?!

Nu ska jag ladda ned ett kompendium på hundratolv sidor, speedläsa skiten och kila iväg mot casa de Sinita och Valle. Förhoppningsvis blir jag positiv igen på vägen dit. Hörs sen!

/Anna.


2-0







Om vi inte var ett gäng nötter som trodde att 1500 biljetter på Norra inte skulle ta slut på ett dygn så hade jag skrivit att bättre än så här blir det inte. 

Nu fick vi istället stå och försöka hålla sångtempo med Black Army bland betydligt mer fientligt inställda platsgrannar på södra vilket ju inte direkt var vad vi hade tänkt oss. Men när AIK äger hela matchen och DIF inte har en enda målchans värd benämningen så mår man rätt bra ändå. Och det var faktiskt ganska mäktigt att få se hela, svarta Norra Stå gunga i takt med att varenda fot på den hoppade.

Mot SM-guld!

/Anna.


Derby-måndag!


Jag har varit dålig på blogg-uppdateringen de senaste dagarna. Men skyller på mental semester och sätter mina pengar på att ni förlåter mig.

Lördagskvällen blev faktiskt helt i linje med mitt senaste inlägg. Medan vännerna partade på som vanligt på Papas Tapas, i Stockholm och hos Johan Untersteiner sov jag några timmar, invigde min nya och sjukt väldoftande bodylotion, lagade tacos åt mig själv och avnjöt det med ett glas rött i soffan till Bad Boys II. Helt otroligt skönt och precis vad jag behövde. 

Igår ägnade jag lite tid åt mina fyrfota vänner. Ametist och Donnis fick nya dojjor, lite kärlek och så var jag och rookien ute på äventyr på hästryggen igen. Söndagar är lätt veckans bästa dag!

Nu jobbar jag igen och ska just packa upp lite tjärsalva för er som har saknat det på hyllorna. Och om ganska exakt en och en halv timme kommer Ivan och resten av mina gnagar-polare och hämtar upp mig inför kvällens derby på Råsunda. Norra stå here I come! Det är dags för blåvitt att ta rygg nu :-)

/Anna.






Amuse me


Vad gör vi ikväll egentligen?

Alla förslag och inbjudningar mottages tacksamt då jag själv lider av fullständig och total idétorka... Kanske bara ska laga (läs hacka grönsaker) lite tacos till mig själv och krypa ned i soffan.

/Anna - uttråkad, obeslutsam, okreativ.

Lycka


Är att få ett mms på Donnis när han rullar sig :-)



Min shettis måste ju vara jordens gulligaste.

/Anna.


Mellanlandning


Igår Grappa med Maria följt av utgång med grabbarna. Och idag jobb med Cissi. Lite kämpigt men med energi a la fröken Wallin, pizzaonline och kaffe klarar jag det mesta!






/Anna.


Det går bra nu


Fredag och löning!

Idag har jag haft världens mest inspirerande föreläsning om kreativitet i skolan. Med en gästföreläsare som tillsammans med ett gäng forskare, rymdsnubbar och politiker bestämt sig för att bygga ett hus på månen. Så de har köpt en flygbiljett till år 2012 för typ 90 miljoner och funderar nu på hur de ska få med sig material till ett hus på 10 kvadratmeter i bagagelådan som är 50*50 cm. I nuläget provar de att bygga ett hus i popcorn eftersom det är 110 grader varmt på månen och popcorn poppas ungefär vid den temperaturen. Hur kan man inte ha en bra fredag efter att ha lyssnat på en sån människa?

Nu står jag bakom kassan och bloggar. Butiken är full av glada och trevliga kunder som gungar loss till lite extrahög fredags-musik med Cissi och mig.

Men mest av allt går det så himla bra för människor runt omkring mig. Slår upp nya Ridsport och ser att en av mina sadelkunder tagit lag-silver i junior-EM i fälttävlan. En annan sadelkund har ny superhäst och vinner DM. Bella, som gjorde detsamma fast med D-ponny, har jag redan berättat om. En annan riktig stamkund har fått sin häst uttagen till VM. Och vår lilla, stenhårda profilryttare Ella Björklund vinner DM-silver och blir som 7-åring (!!) uttagen till elitsatsning och division 1-hoppning för Stora Ekeby RK.

Grattis Nathalie Blomquist, Ulrika Jernström, Cissi Bürger, Bella, Ella och alla andra andra som skördar välförtjänta framgångar just nu!

/Anna.


En hälsning


Från delar av Hockeyligan som druckit bubbel och haft det bra på onsdagen Rix FM-kryssning. Tillsammans med en massa andra travmänniskor och rixallsvenskan-anhängare. 



Man kanske borde följt med ändå...

/Anna.


Mitt i veckan


Mucho bra onsdag igår! Powerwalkade igång den med Maria innan jag mötte upp Lindstedt för lunch. Sen letade vi "skolkläder", vilket är motsatsen till vad man normalt hittar i min garderob. Det brukar snarare fyllas på med 13 centimetersklackar och paljettplagg än bra-att-ha-grejor. Den här Bidermanskan har ju, som ni säkert förstått vid det här laget, inte världens bästa karaktär.

På eftermiddagen var jag ute och red i solen med världens bästa rookie och tog därefter död på min dittills ganska hälsosamma dag med en rejäl laddning våfflor, lösgodis och ostbågar. Samt lite rött Gato Negro - helt ok till vilken maträtt som helst visade det sig. Sämre kan man ju ha det. 

Och i morse försov jag mig såklart. Tog mig från sovande tillstånd till föreläsningssalen på en kvart vilket måste vara rekord även för mig. Nu har jag kommit över mardrömsstarten och kör veckans bästa eftermiddag i butiken med mitt lyckopiller Cissi. Vi smilar mest hela tiden, snackar sömstorlek med favvo-Robban och kollar bilderna i nya islandsalmanackan för 2010. En ny ridresa till världens vackraste land står högst upp på önskelistan...



/Anna.

Bring me meaning


Idag har jag skrivit en instruktion till hur man viker en papperskanin i skolan. Informationsdesign när den är som allra bäst! Jo men visst. Därefter släpade Maria med mig på en monster-walk runt hela stan. Det är nog det mest meningsfulla jag gjort idag  - vilket ju säger en hel del.

Så nu tänke jag köra fullt ut och typ sortera mobilladdare från hela mitt tekniska liv eller nåt. Eller bara sjunka ned i ett varmt bad och unna mig lite hemma-spa. Bli lite lenare. Kan behöva hämta lite kraft innan det är dags att korrekturläsa hundraelva uppsatser skrivna av mina klasskompisar.  

Rädda mig...

/Anna.

Go Leffe!


Världens coolaste 11-åring Leffe Blanche krossade motståndet i DD på Borlänge igår när han vann på 1.12,8 över 1640 meter, från tolftespår bakom bilen och med en lyrisk Pappa Ulriksson i sulkyn. Är riktigt stolt över farsgubben efter en bra styrning från det utgångsläget.

Men mest av alla - grattis Micke till den här segern! Jag önskar att alla som jobbar med hästar hade det tålamod och den inställning till individerna som han har. Och jag hoppas på många fler framgångar som ett resultat av det, för det är han värd.

Se loppet (eller ja, hela sändningen faktiskt) här.

/Anna.


Grattis Bella!





Bidermans gulliga och enormt talangfulla profilryttare Gabriella Köhler tog i helgen hem DM-guld i hoppning för D-ponnyer med sin Toffee Banoffi. För andra året i rad. Och trots att hon red med en hjärnskakning hon ådrog sig efter en omkullridning i veckan. Starkt!

/Anna.

Dreamteam




Jag vet. Upplösningen på den här bilden är inte direkt i världsklass. Men jag och Cissi är ju söta i alla fall :-) Och det är bara att slå någon av oss en signal om ni vill boka en inpassning eller har frågor. We are all yours!

/Anna.

Helgen


Fredag spontanutgång med syrran och en mycket liten del av Hockeyligan. Men vi lyckades såklart röja rätt bra ändå!

Lördag middag hos Andjela och födelsedagsfirande av väldens bästa Fia som fyllde 25 igår.

Söndag innebandymatch (?) i Örebro. Innebandy är inte riktigt min sport visade det sig. Men när Hockeyligans alldeles egna Bubbla har seriepremiär i nya klubben så måste man ju sluta upp och suportra så gott man kan!













Nu måste jag köra i hundraåttio till jobbet! Ses i butiken?

/Anna.


Girls night out


Jag knarkar I Gotta Feeling med Black Eyed Peas just nu.

"Cause tonight's gonna be a good night"

Nu: val av outfit!

/Anna.


Karma


Jag är en sån som backar på saker. Tror att jag under mina 5 år med körkort har backat på det mesta som går att backa på. Det liksom bara blir så, jag glömmer kolla.

Igår var det dags igen när jag skulle ut från en fickparkering. Fast då trodde jag helt enkelt att jag hade lagt i ettan när jag egentligen lagt i backen. Och gasade såklart rakt in i ena framlyktan på Chevan bakom. En ganska skaplig smäll faktiskt.

Så. Jag bestämmer mig för att bättra på min karma lite med hjälp av en tom hamburgerkartong från Max och en penna.

"Förlåt. Råkade backa på din bil. Ring mig på (nej jag tänker inte skriva ut mitt mobilnummer här) så löser vi det på nåt sätt. Förlåt igen :-) /Anna."

Och blir uppringd av jordens trevligaste tjej! Vi liksom klickar direkt. Hon kvittrar på om att hon blivit så glad för att jag skrev en lapp, om vilken bra människa jag är som gjorde det, om att hon trott hon fått parkeringsböter och sen blivit positivt överraskad och om att hon hade nån "cheva-gubbe" som brukade laga småsaker åt henne för typ ingenting så jag behövde inte oroa mig för hål i plånboken. Sen önskade vi varandra en riktigt trevlig helg.

Vilken underbar människa.

/Anna.



Bett någon?




Något vettigt har jag i alla fall uträttat. Trots mitt självförvållade tillstånd :-)

/Anna.


Mamma säger att mitt tillstånd är självförvållat


Vad man vill och vad man måste är ofta två helt olika saker. Jag vill väldigt gärna ligga hemma i soffan med ett mjukt duntäcke, en bra film och massa lösgodis. Jag måste jobba.

Så nu står jag här i butiken med lätt (underdrift) rödsprängda ögon och ont i benet efter en våldsam cykelkrasch igår kväll. Boende i området mellan Kloster kyrka och Home Hotell kunde ha fått sig ett gott skratt igår om de bara tittat ut genom fönstret. För där låg jag och Sara och sprattlade tillsammans med hennes Monark och diverse saker som ramlar ur cykelkorgen. Jag var visst inte så duktig på att skjutsa som jag trodde.

Nu har jag lite mindre än en timme kvar innan jag kan ta mig en välbehövlig power-nap och en lång, varm dusch. Sedan bär det av till Andjela på middag tillsammans med hennes mamma och Maria. Det ska bli fruktansvärt mysigt.

/Anna.


Det blir fan inte bättre




Designersamarbetet med stort D.

Någon som tältar med mig utanför entrén?

/Anna.


Get ready


Äntligen börjar höst- och vinterkläderna komma in till butiken! Jag galgar och galgar, sticker mig på nålarna till larmen och försöker hålla isär alla nya artikelnummer och priser. Gillar bäst de tunna men ändå varma och vattentäta överdragsbyxorna från Equipage. De får följa med mig hem efter nästa lön :-)

Kom in och prova!

/Anna.

Fredag morgon



Fredag förmiddag och frukost med Bullis. Jag käkar Start, hon käkar vilt. Det råkade bli en lång morgon i sängen för jag var uppe och skrev halva natten. Fast jag är ju ändå inte skapt för morgnar så jag vet inte ens om det har något med saken att göra.

Nu väntar jobbet och sen är det helg igen! Jag älskar att ha något att se fram emot och nu befinner jag mig i en period där det haglar sms och mail från folk med info om allt vi ska göra tillsammans. Det är middagar och fester och resor och fotbollsmatcher och innebandymatcher och musikaler och party hos Westholm och... ja ni hajar. 

Tack alla driftiga människor runt omkring mig som gör så att jag skuttar omkring alldeles övertaggad hemma och klottrar almanackan full medan jag funderra på vad jag ska ha på mig. I love it.

/Anna.

Derbydax!




AIK-Djurgården
Måndagen den 28 september.
Det närmar sig med stormsteg.

"För vi är överallt..." Eller hur Jonatan?



/Anna.


Breaking new territory


I morse var jag på babysim med Emma och Gabriel! Första gången jag satt min fot på Hydrotrim sedan min sadistiska simskolelärare tvingade mig att doppa huvudet där när jag var typ 5. Lite trauma-hantering sådär på torsdagsmorgonen. 
  
Ärligt talat tror jag att jag hade lika roligt som bäbisarna. Gabriel visade sig vara en jäkel på att simma och kan nog vara det sötaste jag någonsin sett i en bassäng. Han vevade helt galet med sina mjuka, små armar och skrattade konstant under hela tiden - även när jag glömde hålla uppe hans huvud så han fick kallsupar. Värsta hårdingen.

Nu jobbar jag i butiken med Cissi. Vi lyssnar på alla favvo-låtar, äter knäckebröd med kanelsmak (the shit!) och packar upp massor av SM-handskar. Kom in och höst-rusta händerna hos oss så kan vi dansa lite tillsammans :-)

/Anna.

Give me a call


/Anna.


Huvudet på spiken


"Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger"

/
Oscar Wilde.



Någon av kvinnorna Biderman som känner sig träffad? 

/Anna.

Present-tips!




Spänst och Harmoni i ryttarens sits är skriven av Birthe Vogelius, en stamkund hos mig som vet allt och lite till om ryttarens sits och framför allt vad vi kan göra för att förbättra den.

 

I boken ges konkreta tips på övningar man som ryttare kan göra för att utvecklas, även utan häst. Den är pedagogisk skriven, innehåller många snygga bilder och inspirerar. Utan tvekan den bästa boken i ämnet jag läst på länge.

Finns (såklart) hos oss på Bidermans och blir din för 289 kronor. Det kan väl en rejäl dos självinsikt vara värd? 

/Anna.


Den bra känslan


Jag sitter vid köksbordet och pluggar. Mjukaste myskläderna på, en kopp the med honung för halsen, Winnerbäck på låg volym. Och jag mår så jävla bra.

Var ute i stallet en snabbis för att ge shettisarna lite kärlek och ögondroppar. Och jag brydde mig inte ens om att det började spöregna när jag bar två sjukt tunga vattenhinkar till deras hage i helt fel kläder. Det enda jag tänkte var "gud vad skönt det är med vatten mot ansiktet". 

Och sen åt jag världens godaste och mysigaste middag med mamma, Sara, Jonas och Cissi. Och då tänkte jag att "det är ju det här som är det riktiga livet".

Så. Antingen har jag lyssnat alldeles för mycket på Di Leva. Eller så är jag bara lycklig. 

Jag känner mig sjukt stark. No more mountain high, river deep - harmoni är min nya melodi.

/Anna.


It's that time of the year...



Cause I don't shine if you don't shine








Jag har haft en fantastisk helg med vännerna. Allra mest med Malin har gjort som man bör och dissat Uppsala för mitt ljuva sambo-skap.

Likt Humle och Dumle har vi spenderat varenda minut tillsammans och fyllt tre dagar med mysmiddag hos Lindstedt, Grappa-häng, lata timmar i soffan, en massa betydelsefullt prat, ännu mer betydelselöst prat, party och bakis-häng i världsklass. För er som inte vet vad det är så inbegriper det Max Friscoburgare (utan kött!), glass, kaffe, Vanilla SkyDagboken, ett tjockt duntäcke, pizza och bio. Tillsammans med två precis lika slagna hjältar :-)

Gå och se Inglourious Basterds om ni inte redan gjort det. Jag älskar Tarantino. Även om han gör så att jag drömmer blodiga mardrömmar...

/Anna.


Back to business!


Nu är jag tillbaka i butiken efter två veckors semester och skolstart. Känner mig lite lost eftersom jag varit uppe i så mycket annat den här tiden, men efter uppdatering från kollegorna och läsning av mina hundra tusen olästa mail så börjar bitarna falla på plats.

Nyheter sen sist är framför allt vår täckesdrive som ger er kunder superpriser på utegångstäcken inför höst och vinter, samt Three Horses 50-års jubileum med sköna priser på grejor som man alltid behöver. Ni kan fynda lammullspaddar, spön, senskydd och ridbyxor, eller göra som jag och lägga beslag på ett rutigt, höstigt ländtäcket i ull för 369 kr.



Nu ska jag packa upp lite Finn Tack, ta en kopp kaffe och invänta en göra-allt-jag-måste-göra-kväll med power walk, städning och plugg. Can't wait...

/Anna.




Tänkvärt



"Förändring händer inte
om vi väntar på en annan person
eller en annan tid.
Vi är dem som vi har väntat på.
Vi är förändringen vi söker."


/Barack Obama.



Önskas


En riktig sommarkväll igen.
Helst ikväll.



Anna - grillsugen.


Nån som sa nåt om skänkelläge?



Stilstudie Marcus Ehning.


/Anna.


Malins Martha Stewart-hem


Har nyligen blivit hembjuden till Malin och hennes guldklimp till beagle Selma för andra helgen i rad. Vilket i min värld är lite som att vinna på chokladhjulet två helger i rad - man vet inte riktigt vad man gjort för att förtjäna det.

   
   
  
Don't you just love it?

/Anna.


This day rocks!


Har varit sjuk några dagar, därav bloggtorkan. Jag brukar inte vara sjuk. Är ju inte direkt som Fia och Erika som knaprar penicilin som fredagsgodis. Därför passar jag på att däcka av totalt när jag väl får lite feber.

Men nu är jag på benen! Love this day. Har nyligen kommit hem från en sjukt rolig lektion i skolan, solen skiner och jag har en hel (nåväl, halv) ledig och oplanerad dag framför mig. Rapport från stallet säger att hästarna också mår bra. Ametist och Annelie har funnit varandra som handen i handsken och Annelies son Patric har börjat bonda med Donnis - vilket, med tanke på att det brukar vara lättare sagt än gjort, går alldeles strålande.



Sedan har jag ju världens bästa familj, världens bästa vänner och världens bästa bloggläsare som efter det här inlägget nog blir tvungna att spy upp i närmsta papperskorg av all optimism jag pumpar ur mig. Men hey, har man legat i fosterställning och sett repriser av Days of our lives (yes jag har köpt TV!) så är man förlåten en viss livsglädje.

Enda orosmolnet just nu är egentligen att jag börjar jobba igen på måndag. I sig är ju det bara positivt, men medför en gnagande oro kring hur i h*lvete jag ska hinna med allt. Har börjat räkna på saken och upptäckt att 40 timmars skolvecka + 30 timmars jobbvecka inte riktigt ryms på en vecka - i alla fall inte i vår tideräkning. Så ha lite överseende med mig i butiken om jag då och då verkar lite mer förvirrad än vanligt... Jag klarnar så småningom :-)

Nu måste jag killa sambon lite under hakan så att hennes dag också blir en höjdare. Tjing!

/Anna.

Derbyt 2009


Grattis Maharajah, Stefan Hultman och Örjan Kihlström till den mest välförtjänta seger jag någonsin sett. Det ska inte gå att vinna på 12,8 över 2640 meter - från dödens. Hela Jägers ryste av beundran.

Och tack ligan för ytterligare ett par oförglömliga dagar. Det slutar liksom alltid på det viset.































"Ta rygg. Det här är rutin."

/Anna.





Reunion


Snart ska jag och en mycket efterlängtad Tessy till Solby Gård på middag hos världens finaste Malin. Man kan lita på att man får det bra hos Malin, hon är en sån där förstklassig värdinna som jag bara drömmer om att vara. Faktum är att jag förmodligen hade gift mig med Malin om jag varit man. Eller så hade jag gjort det ändå om bara inte den där jävla Peter haffat henne först.




/Anna.


Doing the gäst-blogging




I dag har jag bloggat som fan. Bara inte här. Kolla in mitt gästinlägg på www.travelit.se

Och glöm inte att rösta :-)

/Anna.


Svenskt Travderby 2009


Startlista
2.640 meter - autostart

1. Staro Cold Carat - Robert Bergh
2. Yield Boko - Timo Nurmos
3. Micro Mesh - Lutfi Kolgjini
4. Lovely Lidob - Mimmi Elfstrand
5. Maharajah - Stefan Hultman
6. Rakas - Per Lennartsson
7. Knockout Rose - Stig H Johansson
8. Yanantin Boko - Timo Nurmos
9. Spring Erom - Håkan Olofsson
10. Sogå Benito - Peter Untersteiner
11. Marshland - Stefan Hultman
12. Yarrah Boko - Trond Anderssen


/Anna.

A walk down memory lane...


Idag har jag köpt ny TV och kamera! Mucho kul. Ännu roligare blir det om man plockar fram lite gamla minneskort och stoppar in i den nya kameran. Enjoy:

  
  
  
   
   


Jag har så jävla fina människor runt omkring mig.

/Anna.

 


Derbyt here we come!


Jag är så laddad inför helgen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Derbyt 2009 - hästarna, solen, malmö, Hockeyligan, gemenskapen, ramsorna, partyt och de rosa pantrarna. Allt ligger för mina fötter just nu!

Och inte blir det bättre av att världens bästa Magnus och Marcus har börjat bomba alla våra mobiler med pepp-sms. Eller väljer att maxa uppladdningen med att just idag lägga ut bildspelet från Olympiatravsresan. Nostalgi.


 


I helgen är det dags att skapa fler minnen! Och för er som vill kolla in den censurerade versionen av dem så rekommenderar jag varmt www.travelit.se :-)

Nu ska jag starta upp min lediga onsdag med en promenad. Sedan väntar TV-inköp, lunch med brudarna och uteritt på Gino, Cissis jättepålle. What a day.

/Anna.


Myskväll








Mitt Eskilstuna är ganska bra ändå.

/Anna.


Ladda hjärtat




Tänk om alla vore som DiLeva. Vad fin världen skulle vara.

Ända sedan jag och Cissi fixade spotify i butiken har vi kört den här och resten av alla hans klassiker på repeat. Ni får titta in till henne och de andra bönorna om ni vill fylla på önskeraketen lite :-)

/Anna.


Introduktion till informationsdesign


Första skoldagen avklarad. Det här känns hur bra som helst. Mitt i prick liksom! Under dagens föreläsning kom jag på mig själv med att verkligen vara där för att lära mig något - vilket ju är något helt annat än i gymnasiet när man bara var där för att fixa betygen och spana på alla söta killar. 

Jag har, som jag tidigare skrivit, semester från butiken i två veckor under kursstarten men efter det är jag tillbaka precis som vanligt. Eller nästan som vanligt i alla fall. Tänkte dra ett samtal till Cissi imorgon för att kolla av läget och få ihop lite skvaller om vad som händer på bygget åt er läsare.

Nu har jag nyligen varit ute på en monster-walk med Fia och hennes ständiga spottande. Mellan skurarna planerade vi kvällens aktiviteter och informerade våra övriga partners in crime om upplägget.

Jag: "Strålande väder! Så det blir high heels och sushi i parken istället för filmkväll :-) Vi ses 19"

Maria: "Får jag fråga varför vi måste ha high heels i parken? Jag får se om jag kommer, i så fall ses vi 19. Annars blir jag hemma"

Jag: "Du blir inte hemma! Vi har high heels för att när en i gänget har fått hem nya såna från Asos så måste vi hitta en sysselsättning där hon får använda dem så snart som möjligt :-) Solidaritet du vet ;-) Ses 19!"

Och hon förstod precis. Så klart :-)

/Anna.



RSS 2.0