Uppdatering


Blogging in the bed. Skönast så när det är söndag kväll och man är helt slutkörd. 

Igår blev det utgång på Nybron med Maria. Skräll. Vi ägnade oss egentligen inte åt att gå ut i ordets rätta bemärkelse, utan gick mest runt och tittade på när andra skötte sin utgång. Ganska roligt ibland att mest glida runt, vara lite social och titta på folk. Och kanska skönt att slippa drinkfläckar på klänningen och brinnande smärta i trampdynorna efter ett härjigt dansgolv.

Idag har jag jobbat för papsen i Sundbyhom eftersom han skulle köra Sientelo och en annan. Jorå ni läste rätt, jag jobbade mitt i the vacation och blev i och med det officiellt världens bästa dotter. Sientelo visade sig tyvärr fortfarande ha problem med glidleden i ett bakben vilket ju var mer än ovälkommet. Men så är ju tyvärr travet, och lyckligtvis är människorna som ägnar sig åt det vana vid att ta nya tag. Och nya tag. Och nya tag. Vilket världens bästa pappa också kommer göra!

Moffade nyligen ostkaka (så jävla underskattat) i soffan medan jag såg Confessions of a shopaholic. Wake up call. Närå, men väl värd att ödsla några minuter på oavsett shoppingvanor. Den tog fart och avslutade mycket bättre än vad början utlovade och man fick sig en tankeställare kring vad som är viktigt i livet. Vilket ju i kombination med killer-outfit efter killer-outfit aldrig kan gå fel!

Imorgon är det Jonas och Saras födelsedag! Det är alltså småsyskonen vi pratar om. Eftersom Sara bor och jobbar på Visby för tillfället så blir det paketöppning med brorsan på morgonen följt av snabbvisit på Gotland tillsammans med mamsen på kvällen. Vilket betyder att det är hög tid att sussa nu...

/Anna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0