Dagen efter


Sitter i skolan och håller som bäst på att landa efter en fantastisk helg i Göteborg med mina vänner. Det är något speciellt med just Olympiatravet. Det är årets första riktiga resa. Bussresan är speciell, det traditionsenliga glaset rosé på avenyn fredag eftermiddag är speciellt. Alla hittar sin högform vid någon tidpunkt under helgen. Och alla vet att det här är resan då vi kickar igång årets travsäsong på allvar.

I år diskuterade vi "ligan" en del. Somliga menar att vi blivit lugnare, tråkigare, mer "seriösa". Och visst ligger det viss sanning i det. Vi har ju alla blivit lite vuxnare, många åker tillsammans med sin partner och vi är många som blivit medvetna om att Hockey (som i Håkan "Hockey" Eriksson, och som i Hockeyligan) blivit ett varumärke vi inte vill ska förknippas med vad som helst.

Hockeyligan ska förknippas med vänskap, glädje och framför allt intresse för sporten. Vi åker på våra travresor i första hand för att njuta av travet. Sen tillkommer ju såklart allt det andra, den stora festen och gemenskapen. Vi känner varandra som i en stor familj, där alla har sin roll och där de interna skämten haglar. Jag tror aldrig jag sett så många människor gråta av skratt som under denna helgen. I takt med att vi tagit oss just dit är det ganska naturligt att vissa saker förändras och utvecklas, och det behöver inte vara något negativt.

Vi klappar fortfarande in defileringar, upplopp och sjunger våra hejarramsor om kuskar, hästar, tränare och skötare. Men vi kanske skrålar lite mindre (med undantag för min käre svåger då) och vi kanske tar lite mindre plats i media. Men jag vet med största säkerhet att ingen av oss känner att vi har mindre trevligt ihop.

Ikväll kommer BILDER... Håll i er ;-)

Kram Anna

Kommentarer
Postat av: Tessy

Klockrent!

2011-04-18 @ 20:51:52
Postat av: Marcus

Indeed! Håller med till fullo..

Har till o med ont i magmusklerna från allt skratt! Överlägset!

2011-04-18 @ 21:31:05
URL: http://www.travelit.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0